En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve munis bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

ürkü amerikan bar sebebiyle mideerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış strüktürlabilir.

Örneğin, yangın merdiveni kapılarının muayyen bir yalın dayanımı süresine malik olması yahut yangın sırasında esrar geçişini engellemesi kabilinden standartlara yakışır olmaları gerekmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Emanet Güvenliği Mizan: Kapılar insanoğluın kötü bir düzlükı zayialtmasında kilit rol oynar. Bu bakımdan baplar sevimli emniyetliğini korumada az çok önemli bir konuma sahiptir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından Yangın Merdiveni Kapısı bu konuda duygun davranılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı 90 zaman ali ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı düzen ile kolayca merdivene ulaşımı esenlamalı, aynı anda ansızın bir küme kişinin autarı haklı çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Özellikle hassas ve kıymettar materyallerin evetğu odaların kapılarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve falmları nizamlı olarak yapılmalıdır. Bapnın far çdüzenışmasını tedarik etmek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Hızlı Erişim: Baplar kolayca açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya mevla olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda tahliye teamüllemleri seri bir halde binalabilir.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla yanında oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu hâl güç kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın bapları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve dirlik kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir evgin durumda, kullanıcıların hatalıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan yazılmak zorunda kalmaksızın bir çıkışa veya çıkışlara elden erişmeleri ciğerin zaruri tedbirler karşıır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile dayalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page