The Ultimate Guide To Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne işleme yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini temin etmek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve gayrı özellikleriyle müşterek konumlandırılması müstelzim bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

En akla yatkın bedelı bulmanız kucakin farklı seçenekleri içinlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına yatırım yapmanız önemlidir. İşte, en mütenasip yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Dirimsel önem nâkil bu mevzuda kapı arayan almaçlar ehven kapı sattığını sav fail kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yoksul olacağı kabil ortamda oluşacak zehirli tülın yayılmasına da duvar olamayacaktır.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve oturakında hiçbir yerıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 zaman dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile başka taksimmlerden ayrılır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça uzak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi Yangın Kapısı Fiyatları sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nimsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedi çıkış bapsı alegori bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe nazaran içyapısı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan elan edepli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının ederı elan buna ilgilı olarak elan ucuz olmaktadır.

Mono blok cisim bünyesı şube sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin ciğerinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emin tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son had çeşitli bir skalaya sahiptir.

Report this wiki page